Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Φυτά goji berry. Προσοχή !


Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν όσοι υποψήφιοι καλλιεργητές θέλουν να ασχοληθούν με το goji berry. Όπως θα δείτε στο παρακάτω video κυκλοφορούν πολλά ακατάλληλα φυτά και πολλοί απατεώνες. Το video τραβήχτηκε στην Αίγινα και στην κάμερα μιλά ο καλλιεργητής κ. Βαγγέλης Χαλδαίος για ακατάλληλα φυτά goji berry που του πούλησαν κάποιοι επιτήδειοι οι οποίοι εμφανίζονται ως ειδικοί σε αυτές τις καλλιέργειες. Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλη εμπειρία σχετικά με αυτές τις καλλιέργειες με αποτέλεσμα να εμφανίζονται διάφοροι απατεώνες και να δηλώνουν ειδικοί με μοναδικό σκοπό να πουλήσουν φυτά ακόμα και αν αυτά είναι ακατάλληλα εξαπατώντας τον κόσμο. 

Σε καμία περίπτωση όμως δεν λέμε ότι όλοι είναι απατεώνες και ότι όλα τα φυτώρια πωλούν ακατάλληλα φυτά. Υπάρχουν πολύ αξιόπιστα φυτώρια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε υγιή και ποιοτικά φυτά. 


Μεγάλη προσοχή όμως στους απατεώνες. Όταν θέλετε να αγοράσετε φυτά καλό θα ήταν να δείτε πρώτα τα φυτά μαζί με έναν γεωπόνο τον οποίο εμπιστεύεστε και αν είναι δυνατόν με κάποιον καλλιεργητή ο οποίος έχει εμπειρία πάνω σε αυτές τις καλλιέργειες..

Παρακολουθήστε το video.....

Goji berry. Η ελπίδα που έγινε καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...